Tomorrow it’s too late

Det här med att söka jobb och känna att det finns något som passar en är fan inte lätt. Jag vet fortfarande inte vad jag vill göra. Jag har en massa idéer och tankar, men det stannar liksom där. Är väl som vanligt min feghet och rädsla som hindrar mig att undersöka möjligheter och sådant. När jag sitter med jobbannonser på jobb som jag kan tänka mig att i alla fall söka så känns det ibland bara så fel, för jag känner inte att jag har en enda chans att få de jobben.

Vad är då poängen? När ska jag hitta något som jag känner att det här är verkligen något för mig? och hur ska jag lyckas få ett jobb i den branschen som jag är utbildad till utan någon erfarenhet? Jag får det inte att gå ihop. Inte veta vad jag vill + utbildning som känns halvt okej + ingen erfarenhet = ingen vidare kombo.

Så vad fan gör jag? Jag måste ju jobba med något, men vad är det som jag ska göra egentligen, känns helt omöjligt att veta ibland. Försöker lura mig själv att tro att jag ska jobba med olika saker, men i slutändan så faller det isär.

De säger att det är för sent att göra saker imorgon och så känner jag med, men tänk om imorgon redan har kommit? Tänk om jag valde fel och att jag nu är körd? Vem kan hjälpa mig med alla frågor? Som vanligt har jag ingen aning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.