Att gå vidare

För att sammanfatta veckan så har den varit bättre än föregående. Vet fortfarande inte vad det är som gör att jag reagerar olika på saker beroende på vecka. Om det är min egna attityd och inställning eller om det är saker som händer. Att jag ibland reagerar på saker på ett konstigt sätt är ju inget nytt. Men att det ska vara så olika är skumt.

Det har förvisso skett saker den här veckan och veckan innan. Saker som att ha ett liv utanför jobbet och hemmet och lite socialt umgänge. Det hjälper visst en hel del. Har till och med för andra fredagen i rad planer på umgänge. Så jävla ballt. Och mina idéer om en viss sak har blivit hörsammade och det kanske till och med kan bli något av det.

Mer om det när det faktiskt blir något av det. men det känns i alla fall kul att det händer saker och det hade inte gått utan min vapendragare. Så nu är det bara att sova så det blir helg snart då.

En till rolig sak är att jag ska få åka på utbildning den 2 feb. I självaste Malmö! Ska bli spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.