Slut på flera sätt

Dagens session med kuratorn var ett mer eller mindre långt konstaterande att saker och ting går åt rätt håll. Innan på morgonen försov jag mig dock. Känner mig aningen trött mest hela tiden, mest beroende på mina mindre bra vanor förstås. Men nu ska jag ordna det. Först genom att gå upp tidigt även imorgon och träna på tidigt, för att sen gå till skolan och plugga. Fick vår hemtenta idag, så nu är tentaveckan igång. Men det känns bra faktiskt.

Har även varit på vad som tydligen är mitt sista officiella möte med styrelsen för beware. Kvar är bara årsmötet och sen två obligatoriska möten för att se till att övergången går smidigt. Sen är det bara överlämningen kvar. Sen tänker jag inte engagera mig mer än jag behöver. Njuta mer av det hela. Tiden flyger ju fram. 1,5 år har jag varit med. Mer än nog som sagt. Ska inte ens vara fadder i höst. Bara ha kul.

Nu låter det som att det var jobbigt att vara med i styrelsen eller vara fadder, men nej, det var mest skoj.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Grey december

Oj, the tröttness. Ja så går det när man slarvar. Sitta och skriva Pm natten innan det ska vara inlämnat är inte att föredra, hör ni det kids, var ute i god tid. Planering is teh shit. Snart föreläsning i uppsatskursen. Ska bli intressant, om jag orkar hålla mig vaken vill säga.

Min meningsbyggnad är tydligen inte den bästa fick jag lära mig inatt. Nu kanske jag slutar skriva men först i en mening och sådant. Jag klarar mig rätt bra ändå. Stavar ju som en gud, haha!

Veckan erbjuder lite allt möjligt. Föreläsning nu först, sen måste jag verkligen brainstorma fram något lagom jobbigt att skriva uppsats om för jag har handledning redan imorgon. Sen är det styrelsemöte på onsdag. Sen tänkte jag åka hem till Södertälje en sväng med för att hälsa på, var ju ett tag sen. Fira att ett syskonbarn fyller åtta år minsann. Beroende på vad jag får för handledningstid på fredag, så åker jag hem på antingen onsdag kväll eller torsdag morgon. För att komma tillbaka till Västerås på torsdag kväll eller fredag morgon.

Sen fira Elton och Bex på fredag kväll efter att ha haft handledning där på dagen. Sen är det helg hela helgen. Måste verkligen komma upp med ett bra schema och upplägg för hela den här uppsatshistorien, vill inte sitta där sista dagarna och ha panik. Tror jag vet vilken metod jag vill använda mig av iallafall. Men då måste jag verkligen fördjupa mig mer i den så jag inte sitter som de senaste dagarna och känt att jag haft för dålig koll.

Förhoppningsvis hjälper handledaren en ganska mycket. Nu ska jag sluta svamla.

Kort text om aktuella ting

Åååh, jag känner inte att jag har ork eller lust att skriva så värst mycket. Har liksom gått och skaffat ett liv på något sätt. Har annat i tankarna än att sitta och anteckna vad jag gör eller hur jag känner. Men om jag ska göra det lite kortfattat så är det väl nog bra.

Har varit på ett styrelsemöte idag, så det tog lite kraft från mig. Sen har jag en seminarieuppgift hängades över mig och att jag ska jobba på kåren för första gången på torsdag. Men det kommer gå bra. Har bra folk runt mig så det borde inte vara några problem.

Känns som jag har kontroll och koll över det jag behöver ha det över. Förutom en mindre miss som jag gjort. En räkning som inte blivit betald. Ska kolla upp om jag kan styra bort hela grejen, för det är för en tjänst jag inte behöver egentligen. Har bara varit för lat för att ta itu med det.

Men jag har börjat med det med. Tar saker lite pö om pö, lite här och lite där. Ja, det blir så bra allt liksom. Inte för planerat och inte för oorganiserat heller.

Var på fadderinternat i helgen med. Kul grej. Träffa folk som man liksom sett omkring på skolan och på Kåren och lära känna dem. Kommer nog bli väldigt kul i höst när det är dags för rookieveckorna.

Mycket i skallen

Seminarie om neuropsykologi i Eskilstuna hela dagen. Jag var skittrött och höll på att somna. Direkt till styrelsemötet för Beware. Kom hem nån gång efter 18. Vem har sagt att det inte är full rulle som student? Ja, det beror ju på hur man väljer att ha det.

Började dagen med att se på lucia på tv2 och det var så fint. *snyft* Jag fick en riktigt mysig luciamorgon, med rätt stämning och allt. Men det var dock allt. Hade det inte varit för den där stunden imorse hade det här varit en helt vanlig dag. Vilket det kanske egentligen är, men ja.. det var trevligt.

Är rätt trött, har inte fått någon bra sömn de senaste två dagarna. Har börjat falla in i mina gamla mindre bra mönster. Men ikväll ska jag lägga mig hyfsat. Har inte heller haft någon ork att laga till någon riktig mat, men det kanske hänger ihop. Som en ond liten cirkel.

Har ett ton med läsning att göra med, har varit slarvig och fuskat. Men imorgon ska jag sitta hela dagen. Sen iväg och träna. En heldag helt enkelt.

Jag har tusen olika saker i huvudet egentligen. Fattar inte hur jag får något gjort egentligen. Det är tv-serier, bloggar, miljöprojekt, begrepp, kurslitteratur, musik, filmer, föreläsningar, seminarier, kassörgrejer, faddergrejer, mig själv och min relation till omvärlden.

Kanske ska försöka strukturera upp tillvaron bättre på något sätt. Så att jag kan bli mer effektiv. Ja, kan ju alltid försöka.

Andra bloggar om: , ,

Intressant