Söndagsfunderingar och trötthet i mörkret

medium_3869366195

Seg söndag som jag inte har någon ork att göra något vettigt med, särskilt inte med den matkoma jag har just nu. Inget som lockar, bara en massa brus och ett tryck i mitt huvud. Varm och slapp utan förmåga att ta in någon slags energi från omvärlden. Får bara intrycket att det är en massa skit överallt. Sociala mediebruset gör mig lite pessimistisk, teven gör mig rastlös och kroppen gör mig slö.

Har gjort lite försök till att skapa något, men idag finns det inte något kreativt i min själ. Får tvinga ut det här, vrida fram tangenttryckningarna ur mina fingrar. Vad är poängen med det hela? Varför ska jag skriva detta? Noll inspiration och inget som motiverar mig idag.   Mörkret tynger ner mig, sov för länge idag, orsaker till det hela.

Imorgon börjar en ny vecka eftersom det är söndag idag, med styrelsemöte imorgon som jag borde förbereda mig för, jobb som jag försökte förbereda genom att utföra, men det ville inte Word för det kraschade. Kan göra om det imorgon, ingen stor sak. Träningen ska jag komma igång med ordentligt också efter sjukdom. Till helgen blir det Västerås för lite capsturnering och häng.

Helt seriöst skulle jag kunna gå och lägga mig med en gång just nu. Middagen tog knäcken på mig, måste få igång kroppen på något vis. Fick med mig mat från kalaset hos mina föräldrar igår i form av potatisgratäng och fläskfilé.

Kanske skulle lägga mig och läsa en bok eller något, eller så får det bli senaste avsnittet av Så mycket bättre eftersom jag inte såg det igår. Dessa söndagsfunderingar går inte riktigt ihop, men jag skriver mest av mig för att få det gjort liksom. Motverka denna trötthet på något sätt. Borde egentligen gjort det jag tänkte när jag vaknade, ut och gå i rask takt eller springa, men det blev inte av i mörkret.

Vad gör ni där ute i novemberkvällen/natten(som det känns som)?

photo credit: Alesa Dam via photopin cc

Tisdag, denna trötta dag av dagar

Tisdag, avslutar den här framför datorn. Kom i säng alldeles för sent igår så jag bör studsa ner i säng genast om jag ska få någon kvalitetstid i sängen. Har inte gjort många knop under kvällen, var på en halv föreläsning med Hans Rosling, han var underhållande och bra. Inget nytt för min del då jag följt hans arbete under en tid, men det är kul att kunna säga att man sett hans föreläsning, eller i alla fall en av de.

Vet inte om jag är utarbetad när jag kommer hem från jobb och så, men jag har liksom inte orken att ta tag i saker när jag väl kommer hem. Saker jag verkligen borde göra. Har en deadline att dras med. 30 november, tre dagar bort. Behöver svar och datum, men det går ju inte så lätt. Får kanske göra någon slags överslagsräkning och fula till nåt.

Avslutar dagen med tårdrypande blogginlägg, tårarna bara rinner..

En sån måndag

Dagens aktiviteter har bestått av att vakna upp. Bege mig till bibblan efter lite trötthet här hemma. Satte igång med seminariefrågorna lite smått och läste lite inför föreläsningen. Det var en väldigt trött en som satt på föreläsningen. Aningen bitter och tung i ögonlocken. Men det var rätt najs att sitta i solen på rasterna. Sen efter föreläsningen så gick jag till kåren för att uttrycka mina klagomål, känns som att det gick vägen och att berörda förstod vad jag ville åt, men vad vet jag egentligen? Jaja, ur världen är det i alla fall nu. Känner mig stolt att jag stod upp för mig själv och sa ifrån.

Kvällen har mest ägnats åt att sitta och pilla på seminariefrågorna och surfa runt på allsköns sidor. Fungerade ganska bra. Var inte alltför effektiv, men det är klart nu. Upp tidigt imorgon och diskutera seminariefrågor och sen är det väl dags att ta tag i uppsatsen.

Allmänt less

Usch och fy fan, snacka om att den här veckan går åt helvete. Fick U i demokratins problem. En hemtenta och ett U. Aldrig hänt innan. Snacka om att jag slarvat. Tror det är den där skoltröttheten som gjort sig påmind. Försökte ta reda på vad problemet var, men ingen tenta på expen och ingen lärare på kontoret. Så jag får vackert sitta här och vänta till klockan 15.00.

Ska försöka göra något vettigt av min tid, som att försöka strukturera upp min kommande hemtenta.

Annars kan jag ju försöka styra upp menyn till fredagens afrikaafton. Vilket jag också måste vänta med, för jag vet inte om jag har sista ordet i det, men jag kan ju göra en fuling och köra över bara, så får det allt bli. Det mpåste bli klart idag så chefen kan beställa det som ska hem.

Ah vad less jag blir. Både på mig själv och saker runt omkring. Sen är det Högvarv, företagstjohej på skolan och inget finns för en sån som jag. Inte för att jag hade gått runt och minglat eller snackat med företagen ändå. Är kass på sådant.

För att klaga lite till så har den jävla högvarvsbanketten snott alla slavar som går att ragga till torsdagens disco, som kommer bli en flopp. Nej, fan nu är jag bitter, nu måste jag sluta. 😛

Tired soul

Trött igen. Har varit ganska lite sömn och mycket trötthet på sistone. Förhoppningsvis kan jag vända den trenden. Jobbade lite mycket förra veckan, hela tre pass. Dock nästan ingen skola alls. Det har jag fått ta igen ikväll. Men nu ska jag väl ligga i fas. Jobbar bara fredag den här veckan. Sen är det fest på lördag, ska bli jävligt skoj faktiskt.

Måste nog ta och lägga mig nu så jag kan komma upp någorlunda vettigt, ska sitta och plita på metoden. Ska faktiskt lägga mig i sängen med en av böckerna nu, får se hur länge jag kan hålla ögonen öppna.

Syftet mannen!

Eftersom det har varit helg och jag inte riktigt orkat göra något vettigt så har jag inte skrivit något om mat och sömn. Ärligt talat så är jag dålig på att hålla mig med att göra saker regelbundet. Får ingenting gjort. Jävla skit på allt. Nu är jag lite väl negativ.

Frustration, över det mesta, bara en massa nollställdhet överallt, inget som går som jag vill. Inget är någonsin lätt. Frågan är om jag hade varit mer i fas med skolan om jag inte jobbade på kåren? Ingen idé att orda om det nu iofs, men ja. Jag måste göra det bästa av situationen, men min kropp gör ju uppror.

Är det inte ryggvärk så är det huvudvärk och trötthet. Bla blabla, massa jävla ursäkter. Återgå till syftet!

Ingen energi idag

Snart dags att börja ta hand om sig själv. Idag känner tröttheten inga gränser nästan. Men så är dety väl på en måndag som denna. Har hunnit röja undan alla kläder som legat och skräpat ungefär överallt och slängt soporna. Även kört en disk.

Nu har jag även dammsugit och vill typ dö. Måste ta hand om mig själv bättre.