Valborg idag!! Ferre!!!

Japp, ikväll är det fest dårå, hoppas att det ska bli kul och det borde det ju vara. Tycker jag iaf, såvida inte nåt oväntat inträffar, typ att nån skulle börja tjafsa eller nåt! vaknade kl.9 av nån underlig anledning, kanske för att jag sov så länge igår, fast det gör inte så mycket.

Fick ju tid att fixa till min hemsa. Helt ny look nu, mycket mer stilrent och snyggare än hur den såg ut förr. Börjar känna mig helhaj på HTML nu, det är bra, ska nog ta och koncentrera mig på alla andra proggningssaker nu. Happ, vad mer…min syster och hennes dotter sov här i natt. Hon, jag och morsan hade en diskussion om alkohol och droger.

Rätt roligt, morsan är så jätteorolig över mig, för att jag har alkoholism i generna…ohhhh! Fast jag tror inte att det är någon större fara, jag vet oftast vad jag gör när jag dricker. Fast det har ju varit gånger då jag ballat ur och det är väl allt hon kommer ihåg. Syrran var rätt het på att debattera mot morsan, rätt lustigt.

Jaha, ska väl göra nåt mer vettigt nu, får sätta igång och jobba lite på fördjupningsarbetet. Ska ta reda på hur man kan förbättra sin självkänsla, har kommit fram till lite grejer, känns bra. hum, jag vill skriva mer, men vad ska jag hitta på…??

Nej, det får bli allt för denna gång!

Herrå!

*out*

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.