hum….

Jaha, så går livet vidare på nåt vänster. Det känns som att jag kommer klara mig bra. Det var allt tur att jag fick veta att inget var säkert från början, annars kunde det ha gått väldigt illa. Det hade inte alls varit kul.

Fick ett erbjudande igår, att hjälpa en kille som jag känner härifrån skolan med att skapa sidor åt kunder, ska göra det i Frontpage och det är jag ju rätt haj på så det ska inte vara några problem.

Vad mer, projektet ja, ska se här idag vad som hänt lite grann, om nåt nu hänt. Tycker iaf att Darker ska ta´t lugnt och ägna sig åt sitt arbete i första hand och ta projektet sen, när han har tid och ork.

återkommer senare.

Nu är jag här igen, så ovanligt va?? Ska bara säga att jag har varit så jävla duktig idag så det finns inte. Har avslutat två stycken arbeten, renskrivit ett protokoll, fixat lite med sajten och lite andra saker. Fast nu känner jag mig lite villrådig, ska nog ha en hög med saker att göra för att känna mig säker.

Annars då…har känt mig förvånansvärt glad idag, med tanke på omständigheterna. Det kan bero på att jag tar saker för vad de är och inte går och hoppas att de kommer förändras. Vet inte riktigt hur saker kommer att fungera i framtiden, men jag hoppas att det löser sig. Det vore trist annars. Lika ensammen igen.

Det löser sig allt. Har snackat med en och det löser sig. Det var jag som missförstått och tagit saker alldeles för allvarligt. Ibland önskar jag nästan att jag inte vara så jävla känslomässig och känslig. Ahhh, screw it, vänner är viktigare, så är det helt enkelt.

Whoooohoo, allt känns så mycket bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.