Fest ikväll…kul!!

Blev bjuden på ferre igår, alltid lika kul. Känner inte så många där så det ska bli lite interesting. Jaaa, vad mer kan man säga häri?? Inte så väldigt mycket kanske. Såg på Mortal Kombat på tv igår, den var ju hel B. Inte alls bra. Ska försöka ta mig till syrran och hämta den sprit som jag fick över från Valborg. Sen ska jag fixa med ansökningar till KY-utbildningar. Får skriva mer senare, när jag har nåt att skriva.

senare.

Jaha, snart ska jag börja göra mig iordning…det lilla jag behöver, ska ta mig en dusch och fixa håret, klä på mig och sen dra jag ner på stan, köper lite att grogga på och sen tar jag el autobus. Sen är det Ferre!!!!! Weeee!!!

senare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.