hungrig, trött, längta till…

Till stora saker, nåt iaf, får se hur det blir, kanske jag får som jag alltid velat nån gång. Ska bara säga att jag alltid trott att jag kommer gå långt, på ett sätt eller annat.

Hungrig igen, ska gå och käka nåt och sen ligga och glutta på teven alldeles ensammen. Fast det är jag ju van vid. Undrar varför jag har blivit en sån kille som jag är. Jag menar, vissa tror att bara för att man har ett fint yttre och så, att det betyder mer kärlek, men icke.

*ATJOOOO*!!!

prosit Micke! Se nu talar jag med mig själv oxå, illa. jaja, dags att koppla ner, ses sen.

Herrå!

hejsan alla Luners!!

Sitter här nyvaken och lite trött, näee inte trött, har ju för faaen sovit 13 timmar eller nåt!! Ska till plugget, men jag vetefaan när el buso åker och sånt, detta blir lite komplicated. nej, om man ska ta och lägga ner detta och göra sig i ordning…ja, så får det bli, ses!

Tjodå!

Tebax i gamla skolan dårå. Gick från Södertälje Centum till S-tälje Syd, ingen dålig sträcka, var jätteduktigt dum och sånt. Sen satt jag på en buss till Trosa och fundilerade lite på livet och sånt. Kunde ha suttit på den bussen länge, det var så skönt att titta på det vackra svenska landskapet och bara njuta.

*sucka*

mmm, så är det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.