Jobb, sex, kärlek…..

Dessa saker är saker som jag inte har så mycket erfarenhet av. Visst har jag varit med om dem, men jag skulle gärna ha tontals mkt mer erfarenhet av det. Jobb t.ex. känns som extra viktigt just nu! Har precis slutat skolan, om en vecka har jag det iaf. Och sen vet jag just inte vad som händer.

Kärleken…ja, den är lika distant som nånsin, så känns det. Antingen så är jag inte mogen för den, eller så är det inte meningen att jag ska ha en flickvän just nu. Kanske får vänta på just Henne!

Ja, hursomhelst är livet bara bra just nu, vill bara ha ett jobb. Sen om jag fick ha sex nån gång igen så vore det ju inte helt fel….så att säga!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.