Inlines diskriminering

Jag har minsann åkt inlines idag, fast jag är inte direkt duktig…! Åkte hursomhelst ner på stan, mkt backar är det, så det är direkt livsfarligt, men det gick ju bra. Tog ut en massa stålar och köpte säsongskort, wså nu kan jag åka och terra alla jag känner i hela Stockholm, vikken dag som helst!!

Alltid bra med färdmedel. Hursomhelst så kändes det som att folk såg ner på mig, bara för att jag hade inlines på mig…kan iofs vart min lite udda åkstil, vad vet jag..?

Har även varit hemma hos mina gamla polare, alltid lika trevligt. Ska faktiskt tillbaka dit om en kvart, så jag ska nog inte skriva så mkt mer asså!

Hej hå, gula och blå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.