Tankar om kärlek och lite till

Idag har jag tänkt på kärlek och blivit lite kärlekskrank. Det är ju alldeles underbart med kärlek, synd att jag ska ha så svårt för det bara. Nu ska jag sova, tänka och sen får vi se. Livet blir det som avgör allt. Kärleken är livet, så det kommer att bli en hård kamp. Nu är jag trött på att hindra mig själv. Lev livet till det yttersta, älska och bli älskad.

//randler som ska älska och bli älskad, på ett sätt eller annat.

Nu är det en sån där ny dag idag och jag gör inte så mkt. Typ inte nåt vettigt alls. Jag borde göra iordning mitt rum, men det gör jag ju inte. Jag borde fixa med ansökningar, men det gör jag inte heller. Varför ska jag ha så svårt att få arslet ur vagnen??

Snart är det midsommar och jag har ingen som helst aning om vad jag ska göra. Jag kommer ihåg förra årets midsommar, då var jag på Avenyn, här i Södertälje asså. Med en tjej som jag var kär i då. Det var trevligt, men det blev ju aldrig nåt. Sånt är mitt liv.

En dag ska jag bara skita i allt och göra allt som faller mig in. Den dagen ska bli intressant måste jag säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.