pårra vore najs…japp!!

Jag vill pårra mig lite med nån gosig flikka, nån som känner sig manad?? Jag har just kollat upp om det går att skaffa bredband på egen hand, utan fastighetsägarna. Det är omöjligt. Skit på dem…får väl vänta tills det kommer hit till stan via telgebostäder. Ikväll ska jag på IRC-nerdträff som vissa kallar det. Vi ska käka middag och kanske hitta på nåt kul, hoppas jag iaf. Det regnar ute och det är inte speciellt varmt, mysigt att sitta inne då, men jag ska ju ut i det snart, mindre kul. Får ta med ett paraply. I helgen blir det till att festa och så har jag sagt till folk att jag ska ha fest hemma hos mig, när föräldrarna drar till Turkiet. Får se hur det blir med den saken. Jag vet inte vilka som ska komma eller nåt, måste allt se till så att det inte blir för mkt folk och för många olika människor, eller kanske det vore kul fresten. Nu har jag minsann surfat för mkt igen, ska försöka dra ner på det. Min farsa har fått ett fästingbett, huvvet satt kvar oxå, inte alls bra, men han går inte till doktorn än…dumt. Själv är jag lite småkrasslig, ont i skallen och i halsen och lite i nacken, öm asså. Pengar är lite av en bristvara, snart är de slut och då vet jag inte vad jag gör, då är det ju stopp med allt det roliga. kan inte festa, inte göra nåt, inte ens surfa….!!!! Eller så får jag sälja aktier. På Fredag kommer antagningsbeskedet och mitt öde beseglas, det ska bli intressant att se om jag kommer in nånstans. Just nu är min syster med familj här, trevligt. och nu kom farsan. Igår var jag lekfarbror åt mina polares ungar, kasta boll med två flikkebarn på 16 månader och 2 år. Det var lite aggrogrejer mellan dem, typ konkurrens, min min min, sånt typ!! Jag har pulat lite med ett formulär idag, men det är nåt fel på det, vet inte vad det är. Jag hjälpte polaren med hemsida igår oxå. Nu ska jag sluta pladdra och koppla ner mig och umgås med familjen….!!!

HEJDÅ!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.