Lite vardags tjafs

Hej allez! idag ska jag skriva lite vadsom, eftersom jag inte vet vad jag ska skriva. Jaha, gårdagen var mkt trött. Alltså jag var trött. Så klart piggnade jag till när kl. närmade sig midnatt, men det struntade jag i och gick och la mig ändå. Sov väldigt gott. Och så var jag ju och fikade med raiyah med. Det var helt ok, hon var inte ett dugg farlig, mest som hon är bara. Vi prata om det mesta, från plugg till dumma jänkare. Sen efter fikat gick vi till AF där jag hämtade ansökan om CSN studiebidrag, som ska postas idag hade jag tänkt. Ikväll är det Tids som gäller och den här gången tänker jag inte bli berusad. Det sparar jag tills på Fredag. Då blir det premiär på Monkey bar, tror det kommer bli kul av ngn anledning. Jaha ja, nu skriver jag väl inte så mkt mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.