Ajje!!

Jag har fetaste knutan på min rygg! Den gör ONT! Dumt juh…! Jaha, idag har varit en bra dag. Vaknade kl. 14.40, mindre bra kanske. Sen var jag på stan och gjorde det jag skulle. hem igen, då ringde en polare och ville göra nåt. han kom över och jag käkade, sen cyklade vi hem till honom. Där gick vi igenom hans cdskivor, så jag har lånat hem en hel bunt. Sitter nu här och njuter av en massa chattandes. Hoppas ni har det lika bra som jag =)!!

Hejdå!

P.s. Välkommen till cyberannika, ny joinad, rekryterad av MIG!! *flin* D.s.

Ny dag, mkt kul ska den bli! Sitter och diggar lite låtar och kommer i partymood.
Ska dra snart, till södra station och möta upp en polare där, sen blir det hem till en annan och förkröka. Sen är det ju MB. jao, ska bli en intressant kväll. *Grrr* bara inte knutan på ryggen sabbar kvällen, men det SKA den inte göra.

Dags att avrunda…cs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.