Blivande b-kändisar

Idag började jag 13.10, gick upp 8.45 och satte mig och surfa lite. Sen bar det av till skolan. Var där och hade prov. Lite trist. Blev ju mobbad =(( För denna sajt. Hehe, ni är dumma!!! Lunar rokkar! Sen ringde jag till Camilla och åkte för att möta henne och hennes kompisar. Vi flumma runt lite på stan och sen drog jag och Camilla hit till mig. Nu ligger hon och sover i min säng….! Imorrn e jag ledig, då ska jag passa på att köpa kurslitteraturen till skolan. Vet inte mer vad jag ska göra. Jag mår iaf bra nu, mår toppen faktiskt. Önskar vissa personer detsamma, men jag tror inte jag kan hjälpa dem. Ja just det, såg fyra av deltagarna i nya Baren idag med. Vilka kändis- wannabees de kommer bli då!! 😛

Godnatt nya Lunarstorm

Ny dag.

Jaha, har varit och flängt runt i sthlm hela dan, det var trevligt och så. Fikade och köpte en bok. Sen åkte vi buss, lite onödigt kanske, men rätt najs ändå. Var ju i rätt sällskap. Ja, idag har varit en bra dag. Det tackar jag för. *eftertänksam* Dags att äta mat….skinkgratäng, godaste maten asså. Sen ska jag fibbla lite med photoshop övningar tror jag. Godnatt på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.