Dag *fniss* bok *asg*

HAhahahahaha, fan va skrattretande!!! Vi har då office och killen är helt puckad, läraren alltså. Men åhh, vad det är jättevarmt och kvavt…kan inte ngn öppna ett fönster…! Urk. Denna lektion är ju faktiskt lite meningsfull, men det är väldigt lite.

Slutar kl.17 och sen ska jag hem och äta och sen blir det väl lite läxor lr nåt. Nu åker värsta båten förbi här ute. Rotterdam heter den, jag vill åka meeed. Vad ska jag göra ikväll då? Kommer väl inte göra nåt vettigt. Det är ju lite trist!

Nu blev det lite dos här, det kan jag ju inte så mkt om, äntligen nåt nytt. Nu drar jag, cs!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.