Mutter och skruvar med =(

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva här. För jag vet inte vad som händer i mitt huvud. Troligtsvis inget, men jag inbillar mig en massa. Jag hatar att jag ska vara så knäpp. Kan inte göra nåt rätt, inte med något, bara glider omkring och dummar mig. Neggo jag är nu då….!

Kan jag få deleta typ en kvart av mitt liv…??

Snälla??

Vad gör jag nu? Jag ska minsann kämpa vidare, för jag ger aldrig upp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

På nåt sätt ska det lösa sig, jag ska ta reda på allt, om det så ska ta mig hela livet. Nu ska jag sova och gråta, fast det lär ju ta ett tag innan tårarna kommer. Jag tror inte de kommer för den delen.

Va fan Micke, lägg ner nu!!!! Jag har ju absolut inget att gråta för. Jag ska inte vara så ego att jag tar på mig andras smärta och gör den min egen. Kom tillbaka när du blivit sårad….! Kan jag bli det?

Tankarna snurrar….! Varför är jag så här konstig för. Jag vet att ingen annan är som jag. För jag är unik. bjäbb bjäbb!!

Ohhhhhhh va jag är knasig då!!!

Skit på dig världen jag fortsätter ändå…..

Dags att sova…..gonatt och Camilla, jag tänker på dig….puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.