Trångt och varmt i sängen *stön*

Jaaaaaaa! Var på privatfest igår, det var både trevligt och lite jobbigt emellanåt. När det var dags att sova så blev det till att dela sängen med två vänner. Oj va många gånger jag vaknade. Gick ju inte att sova normalt. Men jag är ändå inte trött.

Lite trött kanske jag är, men jag sover inte hela dagarna som vissa andra… ;p! Nu ska jag äta mat och sen ta det lugnt ett tag. Ses senare!

Nu är jag tillbaka och jag känner en sån där lust att ha någon att sexa till saker med. Jag vill verkligen ha sex nu!!! Och det är inte ofta jag känner ett sånt behov av att utöva sånt. Bara så ni vet!

Nu är jag tillbaka, har accepterat att det inte blir nåt idag/inatt =)! Spelade monopol med min mor och min systerson, så de tankarna försvann rätt fort då!
Jaha, sista för idag kanske…!

Surfat rätt mkt idag…men vad annars finns det att göra då? jag ska nog sätta mig och fippla lite med Photoshop och Dreamweaver här, så jag blir ett fukking proffs! Vill ju känna att jag är säker på vissa saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.