Tjolahoppsan i sex och lekar!

Jag känner mig lite buuuusig idag! vet inte varför, men så är det. Försovit mig, precis som jag gjorde igår, illa! Ska nog ta och äta lite frulle. och sen åka till plugget! Nu är jag hemma igen. Var i skolan en sväng och sen gick jag på stan och kollade kläder. Köpte en skitsnygg tröja, ska lägga upp en bild på prylar, så att ni kan se hur snygg jag är i den ;P! Så var jag och käkade pasta buffe på Collage med en klasspolare. han jobbar där som DJ några ggr i veckan, så jag fick minsann drickan gratis. =)! Sen ville jag gå och hälsa på Camilla, sno en kram sådär =)! Det gjorde jag med. Sen åkte jag hem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.