AJ! Min tunga!!

Det gör lite ont just nu. Försökte få i mig lite frukost, men det gick bara sådär halvbra. Har ju en stav mitt i den numera =))! Jag var rätt nervös mest hela dan igår…studsade omkring och babblade en massa. Sen fick jag vänta extra länge för att en viss person *snegla på* fick en fet adrenalinkick och inte kunde göra annat än ligga och andas i två timmar =)! När jag väl gjorde piercingen var det inte alls farligt. Det är mest jobbigt nu, men det går ju över =)! Ikväll ska det röjas på Docklands iaf, Tiesto kommer och det är 5-års jubileum. Får se hur mkt jag orkar på typ fastande mage, går ju inte att äta direkt. Fortfarande jättehungrig, men robbiz säger att jag ska dricka massa så jag får väl göra det då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.