Show me the meaning of being lonely!

Varför är alla ensamma? För det är vi, allihop, även om vi omger oss av massa människor så är vi ensamma innerst inne. Många är det iaf….jag iaf. Men hur gör jag för att hitta människor som gör att jag känner mig mindre ensam…?

Först och främst gäller det nog att försöka hitta sig själv så att man vet vad som får en att må bra. Vad det är jag vill att en eventuell väldigt nära vän….ska vara.

Sen så måste jag hitta det som jag älskar…och för närvarande går det ok, jag vet att jag älskar att dansa och att Trance, rave eller vad jag ska kalla det ger mig väldigt mkt kärlek.

Nu har jag bestämt mig för att hålla mig borta från lunar och irc en vecka, så att jag kan koncentrera mig på skolan. Om det är nån jag känner som vill ha tag på mig, får de gärna ringa mig. Det vore trevligt att tala i telefon för en gångs skull =)!

Ha en bra vecka så syns vi sen =)))!!

herrå!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.