Många har man mött!

Idag kom jag på att jag skulle räkna hur många som fanns med på min ICQlista, jag kom fram till 101 stycken! Rätt många, men jag vet att det finns de som har betydligt fler. Sen började jag tänka på hur många man träffar i livet, Jag har träffat tusen åter tusen människor i mitt 21 år långa liv och jag har ännu tusenden att möta..tänk vad man är liten ändå. Och tänk om jag hade kontakt med alla dem jag träffat….vilket liv man skulle ha! Det är allt från gamla vänner till skolkamrater, lumparpolare, arbetskamrater…och så vidare, det tar aldrig slut! Undrar hur det kommer sig att vissa hänger med en livet ut och vissa andra bara fadar ut och försvinner ur ens medvetande…?? Kan nån svara på den? Jag får visst inga svar…! Skriv i gästboken och svara då!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.