I hope your conscious eats you!!

Jag ska åka till Danmaaaark!!!! Fick ett samtal i morse (läs morse för mig) Och det var en snubbe som sa att jag hade en plats på tåget om jag ville och det är klart jag vill det!! Så den 2:a åker jag till Köpenhamn och går på fest på Vega! Igår var jag på en förfest i Järna och sen drog jag upp till Sthlm och Heaven…dansade en hel del! Visst, det är en del bra musik där, men det slår fan inte Docklands…en helt annan stämning och framförallt andra människor. Visst, jag ska inte säga att jag är jättemkt ravare och bla bla…för det är jag inte…men det är irriterande med folk som står och tjuter ”oui oui” !! Det är ju så töntigt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.