knark, knark och mera knark!!!

Jaaa, så kan man beskriva Danmark! Det är ju en helt annan syn på saker och ting där. Tur att jag inte är därifrån kan jag säga!! Jag har fått en någorlunda ändrad syn på saken, men det betyder inte att jag gillar det alls på nåt sätt och vis…jag har nog fått en mer….avslappnad syn på det hela…betyder inte alls att jag accepterar!

Ok, mer ingående redovisning då! Var på Docklands I Fredags! Det var sketaskoj! De körde igång först efter en timme och det var satans jävla röj på en gång, jag älskar DJ Bizzare numer! Weeeeeeeeeeeee! Ojoj, så jag pajade mig själv innan Astral började förstås! men men, det gick ju knappt att röja till dem iaf, det var ju så mkt folk!

Kom hem vid 07.00 och sov till 09.00…dumt, men det bara blev så! Jaha…så drog jag upp till stokkholm och där träffade jag TheSlimBoy och växlade lite stålar. Sen handla vi lite färdmat! Sen kom Nicko och Lana! Sen gick vi på tåget. Sen hade vi bara ett reslustkort. Sen lurade vi konduktören. Sen babbla vi hela resan fast jag skulle sova! Sen kom vi fram till Malmö och sen till Köpenhamn och sen traska vi omkring som turister i Christiania, väldigt intressant faktiskt =)!

Och så träffade vi de andra från Sthlm, många var dem. Vi tog tre taxisar till Vega och gick in. Sen rökte alla så fukking mkt att jag fick krupp, allergi mot tobak…ja! Jag snöt näsan ur mig och lagom till Kox Box så blev allt bra, så då röjde jag på ett bra tag! Kul som satan! Sen tror jag att jag fick mer snor och så paja mitt lår lite, så jag softa resten av den natten.

Usch sen skulle man hem, en jävla väntan med diverse roliga inslag. Själva resan var bra…sov rätt bra till ett par finska ungjävlar kom på i Linköping? De var pesten själva *strypa* Iaf så var jag hemma kl. 16 igår och somna vid 18 och sov till 06-….sitter nu i skolan och är förkyld! Ska till Läkaren idag….nåt mer ni ville veta??????????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.