Asexuell? döden….

Jag har funderat och kommit fram till att jag nog är liiite asexuell…inte totalt, knappast…men det finns vissa tendenser. Jag är iaf inte lika tokig i ämnet som alla andra verkar vara! Kan vara olika orsaker till detta…fast jag vet inte.

DÖDEN!

Usch, det här ämnet är jobbigt. Döden är lika med slutet……! Det är inget mer sen, ingen glädje, ingen sorg, ingen smärta…allt bara försvinner. Så tror jag det är. Varför skulle det hända nåt mer? Kanske finns en själ, men om det gör det har jag ingen aning om vart den tar vägen. När jag hör folk prata om folk som dött….då blir jag rädd…men visst, livet går vidare….tills man själv dör. Jag undrar hur det skulle vara om jag bara gick och dog typ imorrn….vem skulle vara lessen….och hur mkt? Snacka om den ultimata bekräftelsen…om en massa blev jätteledsna. Synd att det ska krävas en så drastisk sak bara för att få massa uppmärksamhet 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.