Vad hände 2000?

Ja det har hänt så fruktansvärt massa, så det är inte sant, både bra och mindre bra saker. Ska skriva en redovisning här, efter att ha inspirerats lite 😉

Året började med ett brak på Skeppsbron, massa pussar och kramar var det! Kul kul!

Var deppad med… =/ Det var väldigt jobbigt, var en av de jobbigaste tiderna i mitt liv…utlöst av att jag insåg att tjejen jag varit kär i, i tre år…inte nånsin skulle vilja ha mig och av min egen utveckling….nån slags tjugoårskris. aja!

Sen då? Slutade på Folkhögskolan och blev raggad på och senare dumpad =/! Lärde mig nåt iaf!

Var arbetslös hela sommaren, vilket oxå var rätt jobbigt. Hade iaf sökt en massa utbildningar…ville studera data eller liknande. Kom först in på Beteendevetenskapliga programmet i V-ås. Väntade på besked från Nackademin..kom in!

Lite om irc då. Började med skiten i Mars? Och är numer en välkänd figur i de flesta kanaler jag hänger i. Sitter och dricker en skvätt på Tids varje Onsdag och sådär.

Funnit en liten rejver inom mig…fått omvärdera lite saker som droger och en massa annat. Kommit underfund med massvis med saker…jag är pryd och sånt…ja. mmm, och att livet är svårt, det vet jag! känslor och sånt har jag med fått utveckla, men jag har nog slängt dem långt bort sen med… =( Ska nog hitta dit igen ;))

Jaha, vad mer…fått en jävla lust att flytta frånn hemmet….har varit lite på tapeten ett par ggr, men det verkar inte hända nåt…ska det ske måste jag nog ta hand om det själv…vilket är sååå jobbigt…men vilket är jobbigast då?? Bo hemma eller försöka fixa eget??

Har sett en del filmer…glidit från gamla vänner….är som mest i stockholm då. Inte att förglömma…piercat mig 3 ggr!! Haft lite sex…inte så mkt. Fått jättemassa flera vänner…och det är inte helt illa. Jag är ju så poppis så jag tror väl snart att man kan gilla mig… =)

Hmmm, varför är jag nu sån då?? Uscha va dum jag e…! Mitt känsloliv har åkt berg o dalbana med mig med…depp glad och uppåt, galen tråkad, ångest hit och dit…m.m. Kallas ju för livet pucko!!

Jag har fått en massa nya klasskompisar som är söta och gosiga…en del av dem, vissa andra är roliga att fajtas lite med 😉 Kontakter har jag ju fått lite av…ska bara se till att göra nåt vettigt med dem.

Sen ere det här med lathet och skit. Jag menar, jag får saker gjorda, men inte fan är jag mindre lat för det…känns obra…minsann! Jag har lärt mig massor på irc med, hur man är knasig på ett uppskattat sätt och sånt.

Jag älskar knas!! Inget dumt knas förstås 😉

kan ju skriva hur mkt som helst ju aja, gonatt och en stor kram till en flikka som sover därborta i sin säng helt själv…..och utan mig med =/! Don’t you worry hun, i’ll come tomorrow to give you big hugs and maybe some hångel ;))

TACK ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR SOM UPPSKATTAR MIG OCH ALLT JAG GÖR!!!!

Det betyder massor!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.