tids.labba.supa

Idag är det tidsdag, för er som inte vet vad det är, så tänkte jag förklara det! Varje Onsdag så brukar jag träffa de ircare jag umgås med, och dicerse andra ircare som jag känner till nick och ytligt, gå till ett ställe på Regeringsgatan som heter Tidsfördrif. Onsdagar är s.k. ircnördskväll. Egentligen är det ”eliten” av ircare somn brukar vara där, typ IRCops och diverse andra…! =)

Idag har jag labbat med NT User manager for Domains. Man lägger till användare i lokala och Globala grupper och ger dem rättigheter…det var lite kul faktiskt, ska sitta med jobbiga Jakob efter skolan och avsluta labben vi påbörjade i morse.

Och sen ska jag till tids och supa till lite minsann!! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.