seriös.tankar.ekonomi

Jag var lite seriös igår faktiskt. Och jag tänkte vara det i dagboken idag med. Jag är en person som accepterar de flesta för vad de är…jag kan ha väldigt stort tålamod med dem flesta. Antagligen därför de flesta gillar mig och en del inte gillar mig.

Och det är nog en anledning till att jag sällan blir arg. Vad jag kan bli arg på är när folk uttalar sig generellt om en grupp och drar alla över en kant. Då brukar jag oftast säga min åsikt. Att man inte kan eller bör döma en person utifrån vad andra i dennes ”grupp” gjort.

Sånt är FEL!!!

Jag har även varit duktig på att medverka i ekonomiarbetet idag….så nu ska jag nog ta och fixa med Illustrator, ska ju ha tenta i det imorrn…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.