klaga.bredband.trött

Jag klagade visst lite väl mkt i morse, de gillar inte mig när jag klagar, jag förstår inte varför. Jag måste ju få ventilera på nåt sätt. Eller får jag inte det?? Varför skulle inte jag få det? Det är alltid mig alla klagar på om jag klagar….ingen annan…doh!

Ärligt talat så vet jag att jag kan klaga och gnälla lite lätt sådär när jag är på det humöret…men låt mig vara då! Jag måste få gnälla och vara ynklig, det är en del av mig. Inse och bry er inte om mig när jag gnäller.

I morse var jag trött och det är en av de få ggr jag kan vara sådär ynklig och vilja gnälla lite. Sen finns det vissa saker som jag mest gnäller över för att jag vill ha dem så mycket.

Ta t.ex. Bredband! Det är typ omöjligt att få det hem till där jag bor nu. Antingen får jag vänta eller flytta. Flytta lär ju inte bli av så jag får vänta…men hur kul är det då, när nästan alla andra har bredband.

Jag är trött, ska åka hemåt nu och så ska jag äta lite god mat, läsa lite i A+ boken och kolla på tv…ska inte surfa, känns så trist iaf.

Här sitter jag och försöker skriva mkt, men ändå blir det inte mkt. En del andras dagböcker är alltid långa och välkonstruerade. Vet inte om det är dem som har bra koll på vad de funderar på eller om det är jag som inte orkar komma på saker att skriva.

Ja, just det, kan ju berätta om gårdagen. Var på Tidsfördrif och åt och umgicks lite. Kom dit runt 17.20 och inte nån var där, trodde jag iaf. Efter att ha hört mig för ang. reservationer så satte jag mig vid det stora runda bordet.

Precis när jag satte mig så kände jag igen en snubbe som satt bakom mig. Men jag sa inte hej, kändes lite dumt. Hursomhelst så märkte han mig tillslut och satte sig med mig.

Sen efter ett tag så droppade det in allt fler och fler som kändes igen. Till slut satt vi där ett gäng och åt. Jag åt lasagne sponsrat av Lenny =)! Han har f.ö. blivit en albino 😉 No comments necessary.

Sen så gick vi ner och satte oss.

Fick några mess från Jessica som sa att hon var på väg…..jippi! 😉

Hände lite roliga saker under kvällen, lite mobbning och skamliga förslag osv…!

Jag och Jessica åkte hem till henne och lagade lite lunch till mig som jag åt förut idag. Sen sov vi…nu är jag klar för idag! Godnatt och sov gott alla glada!

Pussar randler

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.