Ajdå, gick inte så bra det där!

Jag tenta idag, var ju värsta dumma frågorna…som jag inte hajade så bra. Så då klarade jag det inte. Jag som kände att jag fått i mig en hel del kunskap igår när jag pluggade. jaja, inget att gräma sig över. Får kirra det där på nåt annat sätt….

Idag har det varit fullt upp. Känns bra, vår grupp har kommit rätt långt. Och jag är en av de drivande krafterna. Har oxå installerat SQL Server och IIS (Internet Information Service) Dem ska vi pilla med sen.

Nu sitter jag här och väntar på att åka till tids och chilla lite…ska bli trevligt. Jag är hungrig, de måste ha tips idag!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.