Film, Heron City och bowling!

Håhå jaja, detta var en toppen helg. I Fredags var jag som sagt ute och badade, käkade och dansade! Igår sov jag lääänge, skönt som fan! Satt och nördade mig ett tag, sen drog jag ner på stan, hyrde några rullar.
Det vart Gossip

[youtube]_pWiGKrB8Bk[/youtube]

och Human Traffic,

[youtube]QXyOQwhQsto[/youtube]

roliga och underhållande rullar! =)

Sen idag har jag varit på Heron City och bowlat med flikkan, hennes systerson och hennes svåger! jag vann ena gången och kom två andra. Det var skoj, fikade och så med! Kollade in dem i Radio, dokusåpan!

Nu ska jag ut med hunden och sen sova, gonatt!

😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.