Lycka…

….är att sova nära nån man tycker väldigt mkt om 🙂 Och att jag fått en praktikplats skadar ju inte direkt. Det gick hyfsat bra på intervjun…vi snackade en hel del…kommer bli jättebra tror jag. Ska få gå där en månad och lära mig lite för att få koll på hur det jag ska göra görs. Kolla av vad jag kan och så. Sen kanske jag får ett eget projekt som jag kan få betalt för. Inte helt fel 😉 Efter intervjun åkte jag hem till Jessie och myste massor. =)) Den flickan får mig att må toppen!!!

—————

*tidigare*

Jag vill inte!!!!!!!!!!!!!!!

Jag orkar inte, vill inte, blääää!!!!!

Plugga är en pina, särskilt när hälften av ämnena är är hur ointressanta som helst!! Jag bryr mig inte om hur en dator funkar, eller hur data överförs i en jävla sladd. Orka tänka på hur en jävla sats i sql ska skrivas…!! Jag blir galen! När ska jag orka, när ska jag hinna, när ska jag FATTA!!!!!!!!!

Nej, jag ska inte ge upp, inte än…*peppa sig själv*

Och snart ska jag på intervju, eller vad jag nu ska kalla det, börjar känna av lite nervositet… =/

Men det kommer ju gå toppen! Hoppas han är rätt ung och inte nån gammal tråkig stofil…sen får han gärna vara cool!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.