Klantarsel…

Usch, va jag var trög och trött igår, mkt press igår var det! Inte att skyllas på iofs. Jag ska göra om och rätt. Jag pratar om att jag inte alls fattade vad en viss person sa igår. Helt uppe i det blå eller nåt. Jag bara sa hejdå, och gick… *slå sig själv lite*

I övrigt gick allt bra igår och idag går det oxå bra, fast jag blir så satans trött. Förstår inte varför. Kanske är uttröttande att faktiskt göra saker framför datorn, det är väl det.

Kommer nog inte kunna göra så mkt mer idag, är alldeles för slut i huvudet idag för det! Sov länge inatt iofs. Gick och la mig direkt efter att jag kom hem från middagen med Jessica och hennes föräldrar.

Somna på 5 röda typ. Där ser du, jag hade inte vart så roligt sällskap. 😛

Skönt att få sova ut iaf! Ikväll lär ju inte bli mkt bättre. Kommer inte ha nåt liv de närmaste 11 veckorna känns det som. Men så illa är det kanske inte. Kommer ju vara ledig på Fredag, skönt som satan!

Tyvärr är jag pank denna helg och mitt busskort går ut på Lördagen =/ Och det som är en massa roliga saker som händer i helgen..får vara nykter helt enkelt. Fresten, det är ju långhelg. Underbart!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.