naken i solen som skiner.

Åhh det är så underbart att sitta i solen och njuta av värmen, även om jag nu gjorde det på en stenhård sten. Jag satt nere vid kanalen och njöt på lunchen. Ville egentligen slita av mig alla kläder och bara hoppa i badet med, men det hade varit sååå kallt. Inte särskilt mysigt vatten kanske heller.

Nej, men jag ville iaf lägga mig på nån plätt och ta av mig på överkroppen iaf, men det känns lite pinsamt att göra det mitt inne i Södertälje city. Och sen är jag ju alldeles för blygsam och tror att folk ska skratta/tycka det är konstigt att gå omkring utan tröja. Jag tog iaf av mig ena tröjan och satt med min gröna sleeveless tröjlinne.

Nåt sånt iaf.

Fick överraskningsbesök av Jessica med, hon hade varit på vikarieförmedlingen, som ligger i samma korridor som min praktikplats och snackat lön. Nu är hon på fritids eller dagis och jobbar!

Ikväll ska jag visst upp till stan och käka/umgås med alla ircers@palkanal m.m. Iaf några. Vet inte vart vi ska, troligen till sunkhaket Fridhems, gör inte mig nåt, bara det är billigt och god mat och det är det ju där.

Har hållt på med nåt som kallas JMail idag, det är en mailkomponent till ASP bl.a. Väldigt finurligt och bra. Kan bygga ett mailprogg av det. Inte för att det är så svårt.

Nu ska jag nog jobba vidare, kan ju inte sitta här och leka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.