*überglad*

Idag är sista dagen, sen är jag lediiiig i flera dagaaar!!! Och då ska jag bo hos min sötnooos! Undrar om hon också är ledig dååå! Antagligen iiinteeee! 😉 Ska göra klart ett antal sidor åt Pacific Challenge. Jaaa, det går väl bra, mest html dårå.

Var hemskt jobbigt att ta sig upp i morse. Fick ta ett par varv i lingonskogen. öhm, somna nästan när jag la huvudet på köksbordet, är man trött då?

Nu funkar det inte här, varför vet jag inte, orkar liksom inte rota reda på det heller. Skumt är det iaf. Jaha, missade jag det… 😛 Nu skojar min ”chef” med nån på telefon. Säger att här jobbar vi till lunch…jag som trodde jag skulle få gå hem då 😛

Mer mat åt mig och de stackarna som svälter förstås!

Tänk på Jessica så att det går bra på hennes intervju på en folkhögskola hon sökt. Det gör jag! 😉

Fan, för mer än ett år sen ville jag flytta hemifrån, jag har fortfarande inte gjort det. Hur bra är det på en skala…? Men, iofs så snacka jag med min syrra som bor i Malmö, igår. Har velat ringa henne ett tag angående hennes lägenhet här i Södertälje, men känt mig så dum.

Jag skulle ju inte ringa annars, jo, det skulle jag, men iaf så snacka vi om hur allt gick och sådär. Självklart vågade jag inte ta upp det här med lägenheten. Morsan ringde efter vi snackade och sa åt syrran vad det var jag ville snacka om.

Nu är det iaf så att om hon kommer in på socionomlinjen på Stockholms universitet, så ska hon bo i lägenheten själv. Men annars får jag nog bo där från och med augusti eller nåt. Ska bara se till att ha råd med.

Ska träffa Jessi 16.05…har laddat upp en ny bild, bra bild på min tungpiercing. Och så har jag snart/nu 4700 inlägg. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.