grillfest och outlet

Jaoo, igår var jag på grillfest med några bekanta till Jessica och Louisa. Kände mig aningen annorlunda. De var liksom riktiga Svenssons. Förlovade och skulle skaffa lägenhet ihop och så vidare. Nej, inte min grej sådär direkt, inte så ungt.

Det var trevligt iofs, fick mig några goda skratt och så. Och så åt jag grillspett, fast det var lite kallt ute. har mest softat de här dagarna och mest gjort så lite som möjligt med Jessica. Ok, kanske inte direkt så, men nästan 😉

Nu är jag hemma såhär mellan varven. Har bott hos Jessica sen i Onsdags. Var och åt frukost på ett lokalt fik i stan imorse, åt toast skagen och lite moccaruta. Skitgott. Sen åkte vi bil och åkte runt lite, till Outlet som finns här utanför Södertälje, första gången jag var på ett sånt.

Nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå, ska möta Carro och Conny vid centralen för vidare färd hem till Jessi. Där ska vi väl hitta på nåt skoj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.