håll käften, HORA!!

[22.15]

Dawsons Creek spoilers 😛

Överallt ser jag det, folk som älskar…må det vara tv, lunarstorm, eller vart som helst. De säger att de älskar varandra. Jag såg på Dawsons Creek idag, tycker den serien är jävligt bra. Där har de iaf haft en del splittring i sitt gäng med vänner. Okay att det kanske inte är sådär som i serien, att alla talar så djupt och har värsta bra tankarna och grejer, men iaf. I slutet så lurade iaf Andie alla till en middag på en resturang…och där så berätta hon att hon skulle fara till Italien och hon ville inte att de skulle skiljas som ovänner, hon ville minnas att alla hennes vänner var sams och så. Så hon sa några fina saker om deras vänskap och att de borde vårda deras vänskapsband istället för att grämas över gammalt groll och vara långsinta. Som fick dem att äntligen komma på andra tankar. Det var så rörande att jag grät. Jag har ganska lätt att leva mig in i serier och filmer, hur löjligt det än må vara så lever jag faktiskt ut en stor del av mitt känsloliv via tv-mediumet. Tyvärr. Jag brukar oxå tänka på saker som har anknytning till mitt egna liv när jag ser på tv. Och denna gång slog det hårt…! Jag kände hur jag bara släppte allt och grät, grät tills jag höll på att bryta ihop totalt.

Åter till detta med att älska. På grund av en massa saker i mitt liv, så håller jag rätt hårt på mina känslor, må det vara ilska, kärlek eller hat. Glad kan jag vara för det är inte jobbigt, bara bra…folk stöts ju inte bort av att man är glad liksom. De flesta ser nog mig som en ganska glad kille. Men de ser ju inte allt. De ser inte när jag bryter ihop eller mina tårar…

FAN!

Jag vill älska, vill ha vänner som jag kan krama och säga att jag tycker om. Vill krama mina föräldrar utan att tycka att det känns jobbigt. De är ju mina föräldrar…! Jag hatar att inte kunna älska. Så mycket vet jag! Hjälp mig, jag klarar inte det här själv….

Hjälp mig leva fullt ut. Även om det inte syns på mig, så finns det där…Jag är expert på att inte visa det. Världen är sjuk som har gjort mig och andra med mig såhär…
rädda och oförmögna att lita på livets finaste gåva…kärleken!

————————————

Tidigare på dan

Ojoj, vilken idiot. Finns en kille på irc som så fort man säger nåt om honom i princip exploderar och börja skriva saker som i topic. Det slutar oftast med att han bli bannad och kickad förstås. Och så finns förstås Snyggast. Han som har herraväldet över alla andra enligt han själv. Dosar sönder folks uppkoppling..idiot säger jag!

Jag har fortfarande fett med träningsvärk…kan knappt gå, så stel är jag.

Usch vad jag ogillar träningsvärk, ska nog inte springa sådär mkt ouppvärmd i fortsättningen. Sen när jag slutat ska jag åka hem och ligga i sängen resten av dagen. Kolla på Dawsons Creek och bara ta det skitlugnt. Kanske plocka undan lite kläder, om jag nu orkar, men jag gör nog inte det.

ahumma, nu är jag tråkad. Ska fixa med det jag jobbar på kanske…

gurgel…jag är hungrig och lite sugen på sex…! Jaja…så kan det vara, ska strax hem och käka iaf. Gud så gott med mat. Undrar om jag ska köpa nåt godis med. Och nu är jag sådär menlös och ser hinder överallt, varför orkar jag inget?

Jag är totalt orkelös, sover jag för lite, JA, äter jag dåligt, njae, gör jag för lite saker, JA. Och jag vet inte varför eller hur jag ska ändra på det. Hjääälp mig att hitta gnistaaan någooon….

http://randler.e.ett.partyanim… bara för att?

Varför är jag ett partyanimal…??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.