Världen är sjuk!

Vår värld har ett stort virus och det kallas…ja, vad ska man kalla den fria viljan? Oviljan att enas och hålla fred. Nej, alla ska hävda sig till vilket jävla pris som helst. Helt sjukt, varför hålla på och tjafsa??

Ingen som känner sig manad att bara lägga ner och inte bry sig? Ok, man ska nehålla sin fria vilja och inte gå med på vad som helst. Men vissa saker, neeej!

Ursäkta mina knasiga åsikter om ni tar illa vid, men jag bryr mig inte. Oavsett vem som styr är det nån som klagar. Och ingen är helt nöjd nånsin. Alla kan väl styra sina egna liv? Nej, jag vet, det funkar inte heller.

Släpp allt och alla fria, skit i länder, färger, och allt annat som binder oss.

*visslar* Vackert

Högt flyger örnen, min frihet är att se.

Jag älskar livet, men ändå är det så jävla grymt och sjukt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.