Före stormen…

Har ni sett filmen Före stormen? Jag såg den igår. Det var en scen i filmen som var fruktansvärd. De sköt missiler mot en liten by i Iran och man fick se hur de penetrerades av flygande bråte, helt sjukt. Världen är fan sjuk! Fatta…man såg deras blickar när de såg vad som väntade dem och så bara flög dem iväg..som små pappersbitar… =(

Jag grät. Det var fruktansvärt att se nåt sånt. jag förstår verkligen hur dem som bevittna krig måste känna sig, det är inte alls nåt man vill uppleva. jag mådde illa av att se det. och jag är inte den som är känslig för blod eller sånt. men det där var fan det vidrigaste jag sett.

usch!

idag är det midsommar och världen är gråmulen och kall. Ska det vara så på denna sommarens dag?? Vi som skulle till Skansen och grejer, nehe, nu blir detiaf till att umgås med Jessica och hennes syster och hennes kompis Ylva och hennes pojkvän. Hoppas det blir trevligt. 🙂 Jag vill att det ska vara det 😉

Glad midsommar på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.