Things I’ve seen..

Jaa, jag har sett en del i mina dagar. Igår såg jag en del knasiga saker. En man som sov på mig, ogillade jag rätt mkt, så jag bytte plats. Det var på Nattbussen. efter en kväll på fridhems så var jag ju tvungen att ta mig hem till älsklingen. mmm, det var skönt väder då och nu är det varmt och skönt. Bra väder för allsång. Blir mkt åkande till Stockholm den här veckan. Det är veckor som denna man önskar att man bodde där. Nu ska jag duscha, äta nåt, kanske packa ner lite bullar och kakor, sen ner på stan för att möta Jessica med syster. För vi ska ju på Allsång på Skansen med Lasse och en massa artister…oj så vi ska skråla 😉

Ses där 🙂

22 dagar kvar till rhodos, igår glömde jag förstås skriva ner att det var 23 då…men nu är det 22 dagar kvar!! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.