Lite sliten är jag…

Huaaa, vilken hektisk och krävande vecka…! Har gjort massor. Vart på bio, vart på Fridhems, blivit soven på *hua*! Vart på allsång och jobbat på posten. Fixat CSN papper. Fått in deklarationshelvetet. Köpt presenter och blommor. 🙂 Fan va bra jag är 😉 Så har jag hjälp till med flytt och hunnit festa till det med. Såg på filmen Naken här hemma hos Micke igår, fab vilken sjuk film…särskilt om man är lite på lyset med, asgarvade åt den 🙂 Vi drog in till Claras igår iaf, lite jobbigt att dansa onykter, men det funka…fast stundom var det väldigt jobbigt.

Nu sitter jag och slappar hos Micke_t8, ska väl hemåt snart… 😉

Kom visst inte hem på en gång, jag hängde med Micke, Lars-Åke och Camilla till Eriksdalsbadet, det var skoj att åka fors och bubbbla lite. Sen gick vi och åt på nåt ställe som hette Broder Tuck.

Sen bar det hemåt och nu sitter jag och skriver här, så lustigt livet är… 🙂

nej fan, nu vet jag vad jag glömt…nedräkningen!

Igår var det 18 dagar kvar, idag är det 17 dagar kvar! Så vare!! 😉 Till Rhodos alltså!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.