inte ens en vecka!!!

Sen är det kört, vi drar till rhodos!! *få tidig resfeber*

nu äre middag =)

6 dar 23 timmar och 30 min kvar.

senare på kvällen

Nu ska jag sova, så gonatt på er. Men först ska jag berätta en saga. Sagan om hur jag blev en kändis. Jo, jag gick jämt omkring och drömde om att få bli en stor stjärna inom musikbranschen. Ville få folk att skrika av lycka då jag uppträdde. Ungefär som Backstreet Boys, Ricky Martin eller kanske Madonna. Det vore ju så jävla underbart, tänkte jag…sen tog sagan slut, för det har inte hänt ännu och jag orkar inte beskriva så pass detaljerat som jag känner det.

gonatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.