fixardagen.

Idag har det varit stora fixardagen…iofs har jag inte fixat klart allt, men en del. Ringt till skolan, mailat hit och dit. Cyklade till VG och skulle lämna en lapp, men de har bara öppet på Tisdagar och Torsdagar mellan 9-12, så jag fick cykla hem igen…varmt vart det. Och så har jag strykt och packat det mesta…vadå ivrig, skulle jag?? 😛 Hoppas det här med betyg och csn hinner lösa sig iaf! Vore rätt jobbigt annars…men det löser sig nog ändå ska jag se till. Jag ska städa mitt rum snart med. Hungrig är jag oxå, men mina lovehandles tycker jag inte om. Så det blir lite svältning ett tag 😉

1 dag kvar eller två, beroende på hur man räknar! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.