Stå på egna ben…

Snart måste jag stå helt och hållet på mina egna ben, som sagt både spännande som inihelvete och läskigt som inihelvete! Vad gör jag om jag inte kan betala hyran osv…? men det är väl sånt som löser sig. Först och främst måste jag fixa så att jag får mitt studielån och sånt! Varför ska det alltid, precis varje gång, bli massa trubbel med CSN? Jag fattar inte, är det en förbannelse? Nu kommer en ansökan från den där, vi pajar allt så att han måste göra massa skit… :/ Jag blir så trött. Sen är det hela skulden i sig, den är ju inte direkt liten….om vi säger så. 600 spänn i bostadsbidrag kan jag få…låter ok. Ska fixa en hel del på Måndag. Se till så att jag får mina G i de ämnen jag tentat upp och sådär. Ringa runt och fixa en massa saker. urgel säger jag bara! Innebär väl att man måste bli vuxen på riktigt nu, eller vad säger ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.