Självrannsakan…

Idag känner jag mig mest värdelös. Hade omtenta i SQL idag, och av nån dum anledning…typ att jag jämt tror att allt ordnar sig till slut så pluggade jag inte…det är tråkigt att plugga. I alla fall så satt jag där i typ en timme och klura på en och samma uppgift, hade väl lite rätt i det jag gjorde, men inte alls på långa vägar tillräckligt.

Sen gick jag, utan att maila in några resultat. Kom ut och kände mig värdelös, värdelös, värdelös!! Skitlöjligt egentligen, eftersom jag inte kan bedöma hela mitt liv på en tenta, men så kändes det.

Jag börjar alltid sänka mig själv till slamkryparnivå när nåt i mitt liv går mindre bra, ska jag hålla på så här hela livet eller?

Jag är för envis för att sluta. Tror inte heller att jag skulle få nåt jobb…varför skulle jag inte det egentligen? Jaja, nu ska jag sluta beklaga mig och ringa på en loftsäng.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.