åskväder…

Ja jävlar vad det åska och dundrade. Jag mådde konstigt innan…! Mår konstigt nu med, men jag vet inte vad det är. Är det för att skolan börjar på Måndag? Är det för att jag inte vet om jag ska flytta? Är det nåt annat? Nåt omedvetet som jag inte har en aning om? Jag vet bara att jag känner mig seg och allmänt konstig. Nu ska jag nog duscha och fixa till här så blir allt säkert mkt bättre 🙂

Nu är jag renrakad, så gott som, ren och mätt, ska bara vara duktig med…städa rummet vill säga. jag har ränder huvvet märkte jag nyss…det funkar inte..ska jag bli helt jävla kal eller ska jag be nån fixa det?

Farsan fixa, nu ser det iaf acceptabelt ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.