Fundersam och lycklig.

Jag är rätt lyckligt lottad just nu iaf! även om jag och alla andra alltid har nåt att bekymra sig över, så borde vi tänka så lite oftare. Jag grubblade lite förut idag! jag tänker jämt på en massa saker, kan typ skriva tusen åter tusen saker…och ändå ha mer att prata om. Vetefan hur man skulle få orken att skriva ner så många tankar, men iaf! Kan skriva om hår, våldtäkt, politik, sex, mord, brott, kläder, sorg, kärlek, tårar, arbete, liv, mening med livet, datorer, bokstäver, filmer, musik, mat, sprit, fylla, färger, former, fönster, dörrar, ja, vad fan som helst.

Ja, det är sjukt sjukt sjukt…som Håkan kråkan sjunger…och vi måste fan vara blinda hela bunten. Fega, underbara, söta och helt totalt, vadsomhelst! Det finns ju så många känslor, tankar, fantasier, viljor och allt möjligt med. Det tar ju aldrig slut, alla dessa intryck som finns överallt, jag blir helt tokig. Kan inte beskriva allt, hur gärna jag än vill det…en del kan beskriva vissa känslor bättre än andra…men egentligen ska man nog inte beskriva dem, man ska leva dem, då kan folk få en bättre insyn i hur man känner just i det tillfället.

Ta till exempel mig när jag dansar. Jag är verkligen helt totalt galen i att dansa. Helst till skön tung pulserande bas som känns ända in i kroppens inre skrymslen. Bara stå där och njuta av hela upplevelsen är underbart! Inte hela tiden, men stundvis. tror inte min kropp tillåter mig att njuta hela tiden…måste ju ha koll på allt runt omkring och då blir jag störd av allt. Jag är en människa som vill veta vad de flesta gör hela tiden, så jag spanar in allt. fast ibland när musiken känns som mest glömmer jag bort allt annat och det är tjusningen med det hela, tror jag!

Jag vill tränga in i din hjärna, se vad dina tankar gör där inne. Allt är så förvirrande, när alla bara spelar en massa spel och inte törs vara sig själva. jag vill fortsätta skriva, men jag ska nog inte göra det…måste plugga.. =/

Pluggade lite, skrev över min anteckningar på datorn. Rensa ur garderoben, så nu ska jag bara ha en kartong och packa ner allt bråte i. Rensade i underklädesavdelningen med, typ hälften gick bort.

Apropå gå bort… På måndag ska mina föräldrar åka med vår tax till Veterinären och ge henne sprutan som släcker hennes liv för gott. Sorgligt och fruktansvärt jobbigt…men hon lider. Blöder ur hennes spenar nu. 🙁

Micke

Ett svar till “Fundersam och lycklig.”

  1. Pingback: Ett eko i mängden » Blog Archive » View from atop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.