Världens bästa flickvän ;)

Det har jag, fick en blomma och chokladhjärtan igår, bara sådär. *pussa massor på* Men iaf så åt vi pizza och piroger och sen glodde vi på varsin film…kanske trist. Sen hade vi mysigt. 😉 Åt godis med…lite för mkt men men. Idag vakna jag och då var hon borta =( Skulle jobba, ska dit senare och fika. 🙂

Nu har jag fått köksbord, så nu blir det bannemig fest på Fredag! Ja, jag fyller 22 år då. De av er som känner er manade kan ju snacka med mig om ni vill komma, annars gör jag det om jag vill att ni ska komma. Sen gör det inget om ni missar denna fest, blir fler. 😉

Jaha, ska sova i Sigtuna med…så att eeeh…jag är online imorrn igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.