Vänskap?

Nu är det snart dags för mig att fylla år igen. Ska ha fest imorrn, men jag vet inte om det kommer så många…! Får väl skylla mig själv eller nåt. Vem vill gå på fest? Om det vore i Stockholm kanske det hade kommit fler.

Vädrar hela lägenheten…det behövs…men kallt blir det. Ska se till att städa ordentligt. Sen ska jag möta upp Jessica och hennes syster nere på stan så ska vi shoppa lite..inför imorrn. *fresta med jordgubbstårta*

Men usch va jobbigt…kommer det nån imorrn? Jag vet typ två eller tre som kommer…kul! Jaja,spela roll. Det är ju kul att dem kommer iaf! Jahopps..ska nog ragga fler folk 😛

Jag märker att jag inte har så många vänner, riktiga vänner dvs. Och de få jag har de har inte alltid tid. Riktiga vänner tar sig iaf tid, iaf när nån fyller år. Jag själv är iofs ganska dålig på det. Kanske är därför… 🙁

Men iaf så är detta med vänskap ganska modererat, vänskap med förbehåll att bara komma och göra saker när det passar sig. Inte ovilkorligen för att man tycker om personen så mkt. På det sättet har jag bara en enda äkta vän och det är ju Jessica.

Lite trist att folk är så självupptagna. Och att man ska behöva ha så många s.k. vänner så att man inte har tid med allihopa. Jag vet inte, men det vore skoj ifall jag hade iaf några till som jag kunde ringa närsomhelst och göra vadsomhelst med.

Men så går det väl när man ska omge sig med så många nya bekanta och såna som möjligt. Hela tiden dessutom…

Det ska ju vara svårt att leva har jag hört.

*fresta med tårta återigen*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.