inside out…

Allt ställs vissa dagar på sin kant, snurrar några varv, sen så rullar det vidare…som vanligt. Livet är alltid likadant, ibland mår man bra, ibland är man störd osv…! Dagen för min del har varit blandad. Mest bra, men ändå en del lite jobbiga perioder. Men inget man inte klarar av 😉 Lite fakta då.

Ja, åkte från Jessica lite sent, men kom bara lite försent…det var höststorm i morse, sådär mindre trevligt, burrhurr. 🙂 Såhade vi SQl lektion, jag är ensam medans alla andra är i grupper, men jag känner att jag inte vill hoppa in i en grupp, när uppgiften nästan är klar så jag försöker kämpa på själv.

Kommer gå bra.

Sen så var det lunch och ASP, kändes väldigt bra, satt och pillade, skämtade och allt på en gång…kunde ju faktiskt iaf börja att göra uppgiften. Nu här hemma har jag diskat, lagat mat…pluggat och lekt med min webcamera. Kom ju på att man faktiskt kan spela in sig själv, så det har jag gjort :))

Kan ju säga att min självbild ändrades rätt mkt. Till det bättre…jag låter som vissa i min närhet och mina gester ser inte alltför mesiga eller skumma ut… 🙂 Konstigt vad lite man vet om hur man för sig själv 😛

Svara älskling!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.